Hírek

A Macskahal meg utoljára

Az utóbbi napokban meghatározó internetes orgánumok tették magukat nevetség tárgyává azzal a hírrel, hogy Dzsudzsák Balázs távozik az Anzsi Mahacskala csapatától. Ez nyilván nincs így.

Dzsudzsák lép? (fotó: Varga György / MTI)
 

Dzsudzsi Kft.

Dzsudzsák Balázs húzóágazat. Élelmiszer-láncokat, tanácsadó-multikat, és iparvállalatokat aláz.

Dzsudzsi Kft.
 

V V D V

Ez így karcsú

D, mint döntetlen, V, mint vereség, valamint Gadzsijev vezetőedző szemszögéből V, mint Viszlát! Mióta Dzsudzsák nincs a pályán, szétestek a dolgok Dagesztánban.

Roberto Carlos fontol
 

Dzsudzsák hazatért Moszkvába

Dzsudzsák Balázs néhány hetes kihagyás után ismét második otthonában, a birodalmi fővárosban, Széll Kálmánban Moszkvában időzik. Kulcscsont-törése csupa pozitív élménnyel tette gazdagabbá. Nézzük!

Az Eindhoveniek megköszönik Balázsnak
 

Tíz körömmel kapaszkodik a Macskahal

Anzsi - Volga 2:1 (1:1)

A legutóbbi megtorpanás után most éppen bukdácsolnak az élcsapatok. A Zenit Szentpétervár jobb gólaránnyal vezeti a bajnokságot, ugyanúgy 46 ponttal áll, mint a CSZKA Moszkva. Meglepetésre mindkét csapat kikapott a 23. fordulóban, ennél nagyobb meglepetés csak az lett volna, ha egymástól kaptak volna ki. Eközben győzelmével a Macskahal ismét visszakúszott a negyedik helyre, hátránya már csak 6 pont.

Nem remegtek
 

Levegőhöz jut az orosz bajnokság

Az orosz bajnokság a nemzetközi mérkőzések miatt lélegzetvételnyi szünethez jutott. Gadzsi Gadzsijev edzőt négy mérkőzére eltiltották csapata irányításától, mert túl hevesen tiltakozott a játékvezetőnél csapata 2-1-es győzelme miatt. Dzsudzsák csontja addig is forr.

Gadzsi Gadzsijev figyeli a játékvezető szakmai munkáját
 

Dzsudzsák nélkül is legyőzte a svédeket a válogatott

Magyarország - Svédország 2-1 (1-0)

A hollandok elleni látványfoci után a magyar válogatott már pontokban mérhető eredményt is fel tudott mutatni. Ehhez kellett Rudolf gólpassza és gólja, a kevés hibával játszó magyar csapat és egy meglepően szerény svéd válogatott.

Dzsudzsák nélkül is legyőzte a svédeket a válogatott (fotó: mlsz.hu)
 

Breaking: kulcscsont!

Dzsudzsák Balázs kényszerpihenőn

A Rosztov elleni bajnoki sok fordulatot hozott. A legjelentősebb talán a moldovai Alexandru Gaţcan sorsában következhet be, aki Szulejman Kerimov egyik kedvencének, Dzsudzsák Balázsnak a kulcscsontját roppantotta el.

Breaking: kulcscsont!