Hírek

Sürgöny jött: Dzsudzsák Telkiben!

 

írta: Juhász Ildikó Attila

2011-08-09 00:15

Aki azt sem tudja, hol van Telki, nagyon téved! Vagy nem érdekli a foci. Se a hamu.

Pedig augusztusban kéményellenőrzés lesz a községben (22-től 31-ig, és kötelező!), meg ott készülődik a magyar labdarúgó-válogatott a labda rúgására az izlandi kapuba barátságosan be, majd szerdán.

A válogatott futballisták a Magyar Távirati Iroda szerint úgy tervezik, hogy kicsit odafigyelnek majd a nagy játszás közepette, és ügyesen felmérik az erejüket, mialatt az izlandi futballistákkal futkorásznak. A mérési eredményeket kiértékelik. Így már nem okozhat majd meglepetést, hogy mennyi erejük van, amikor a svédekkel futkorásznak szeptember 2-án, az Európa-bajnoki selejtező keretében. Furfangos terv!

Dzsudzsák Balázs is részt vesz ebben. Arra gondolt, amikor megkérdezték, hogy védelem. És Egervári Sándor legfontosabb feladatának nevezte annak megfelelő összeállítását. Máris hiányzik neki Juhász Roland és Vanczák Vilmos, akiktől tiltják. Ezen kívül szó volt valami olyasmiről, hogy mit érzett az első orosz meccsen, de egy ilyen MTI-hír annyira kurva unalmas tud lenni, hogy képtelenség rá odafigyelni. Uhh.

Szóval a meccs után verték a tom-tomot, vagy valami hasonlót. Jó benyomásuk volt, vagy jól benyomtak, a csapat. És valakit vagy valamit keltettek. Zsirkovuk lett, de kezeltetik, mert már jól érzik magukat, és küldik mindenkinek, aki szereti, meg nektek ott a stúdióba.