Hírek

Dzsudzsák kopipésztelte finn gólját!!!

Magyarország - Izland: 4-0 (2-0)

 

írta: Maurice

2011-08-10 20:42

Koman egy eladott izlandi labdát talált a pályán, majd négy pöckölés után, 19 méterről pontosan a jobb alsó sarokba lőtte. Rudolf második ziccerét már behúzta, Dzsudzsák pedig finnek elleni gólját másolta le. Elek lepattanóból szaggatta a hálót.


Dzsudzsákot eddig nem sikerült megfelelő passzokkal üzemi hőmérsékletre beállítani. Rudolf Geri első ziccere közben Balázs gólhelyzetben várakozott, de nem kapta a labdát. Rudolfnak hátul nincs szeme, vagy épp pislogott vele. Ami ezen a szinten csak akkor jó, ha a következő helyzetét belövi.


Rudolf belőtte következő helyzetét. Lesből indult ugyan, de nem annyira, hogy a játékvezetés ingerküszöbét elérje, majd jól elhúzta a kapus mellett és bepasszolta.

Dzsudzsák teljesen tisztán kapta a bal szélen, megszelidítette, és a kapufa mellé pattintotta. Aki látta a finnek elleni, utolsó perces győztes gólt, ezt is látta.


Gudjohnsen megvillant, a szmörés szőke Bogdán kapus reflexből védte az izlandi veterán balos kapáslövését.

Dzsudzsák bemelegedett, Komannak világklasszis labdát lőtt a kapu elé keresztbe. Vladimirnek nem sok hiányzott a második gólhoz, alig spiccelte fölé.

Dzsudzsák lőtt combos kapufát 20 méterről, ezúttal a jobb oldalról. Egyre meggyőzőbb a magyar fölény.

Cvizkovics szögletéből Priskin fejelt kapufát, a kipattanót pedig Elek Ákos verte be a kapuba igen férfiasan.


Izland gyenge volt, a magyar válogatott pedig egészen jól belejött a végére. Szép volt!
 
Dzsudzsák kopipésztelte finn gólját!!!
Első félidő: 2-0
Végeredmény: 4-0