Hírek

Levegőhöz jut az orosz bajnokság

 

írta: Maurice

2011-09-03 15:09

Az orosz bajnokság a nemzetközi mérkőzések miatt lélegzetvételnyi szünethez jutott. Gadzsi Gadzsijev edzőt négy mérkőzére eltiltották csapata irányításától, mert túl hevesen tiltakozott a játékvezetőnél csapata 2-1-es győzelme miatt. Dzsudzsák csontja addig is forr.

Az Anzsi még egy tréningmeccset is beszervezett a szünetre a kazah Aktobe ellen, hogy játékosai üzemi hőfokon maradjanak a bajnokság rövid szünetében.

Dzsudzsák Balázs is nyugodtabban gyógyulhat így, a svéd válogatott elleni győzelmek pedig kifejezetten javallottak a roncsolt kulcscsont rehabilitációjára.

Az Anzsi Mahacskala hivatalos weboldala mindig kiemelten foglalkozik a soron következő bajnoki megmérettetésre kijelölt játékvezető személyével. Ez azért van, hogy aztán a stáb nevén nevezhesse a futballszakembert, amennyiben valami miatt eszmecserére kerülne a sor. A legutóbbi ilyen eszmecsere az orosz bajnokságot felügyelő fegyelmi bizottság szerint túl jól sikerült, Gadzsi Gadzsijev vezetőedzőt négy meccsre eltiltották csapata irányításától. Az Anzsi Mahacskala szakmai stábja számonkérte a játékvezetőtől a csapat 2-1 arányú győzelmét, vagy még valószínűbb, hogy egyes konkrét mozzanatok miatt rontottak neki a sportszakembernek.

A stáb többi tagját hatmeccsestől fél évesig terjedő eltiltásokkal sújtották. Az eltiltás nem vonatkozik a szeptember 22-én sorra kerülő Dinamo Moszkva elleni kupameccsre.
 
Gadzsi Gadzsijev figyeli a játékvezető szakmai munkáját

Gadzsi Gadzsijev figyeli a játékvezető szakmai munkáját