Hírek

Dzsudzsák hazatért Moszkvába

 

írta: Maurice

2011-09-22 00:30

Dzsudzsák Balázs néhány hetes kihagyás után ismét második otthonában, a birodalmi fővárosban, Széll Kálmánban Moszkvában időzik. Kulcscsont-törése csupa pozitív élménnyel tette gazdagabbá. Nézzük!

Találkozhatott az itthoniakkal. Nem kell ragozni, hogy mit jelent megtört csontokkal visszatérni az anyaországba, amely annyi Nobel-díjas doktort adott a világnak. Ha sebészt nem is, de azért a C-vitamin se rossz.

Továbbá Balázs roncsolt kulcscsonttal, a lelátóról is verte a svédeket európabajnoki selejtezőn, ami egészen egyedülálló teljesítmény.

Ezt követően viszontláthatta eindhoveni barátait, akik gyorsan rendeztek is neki egy búcsúztatást a PSV stadionjában, és méltatták érdemeit. (Szerkesztőségi jósunk megszólalt. Azt mondja, hogy Balázst a 2013-as téli átigazolási időszakában visszavásárolja a PSV Eindhoven 8 millió eurónak megfelelő pénzért. Meglátjuk.)

De a legpozitívabb élmény mégiscsak az volt az elmúlt hetekben, hogy Balázsnak nem kellett ott lennie a hétvégi bajnoki fordulón, ahol csapata csúfos, 1-0 arányú vereséget szenvedett, és ezzel a bajnokság 7. helyére esett vissza.

Már nem kell sokat várni azonban, és Dzsudzsák újra felszántja a tajgát, nem lesz macskahalból a cipője.
 
Az Eindhoveniek megköszönik Balázsnak

Az Eindhoveniek megköszönik Balázsnak